Vertera Gel Sport Active + Вертера Гел Спорт Актив - 600 грама

 • Марка: Vertera Organic
 • Кат. номер: VERTERA-GEL-SPORT-ACTIVE-600

Vertera Gel Sport Active е специализаран хранителен продукт за спортисти и активни хора.

 • Вертера Гел Спорт Актив осигурява пълно еднократно хранене, което дава всичко необходимо за нормалното функциониране на тялото.
 • Спомага за бързото възстановяване след интензивно физическо и умствено натоварване.
 • Подпомага регенерирането на мускулната тъкан и изгаря мазнините.
 • Допринася за поддържане нормалното функциониране на Сърдечно – съдовата система, черния дроб, стомашно – чревния тракт, щитовидната жлеза, хормонален баланс и др.
 • Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
 • Спомага за укрепването на тялото и общото физическо състояние.
 • Vertera Gel Sport Active е 100% Натурален продукт.

  В момента продуктите на Вертера не се предлагат за продажба онлайн. Ако искате да получите повече информация за този продукт, моля обадете се на телефон 0879 433 133 или ни пишете в нашата фейсбук страница
Подробно описание
Подробно описание

Вертера Гел Спорт Актив се съхранява в хладилник при температура от 0 до + 5 грудуса

 
Характеристики
Характеристики
Прием:
Вътрешен: Стандартен дневен прием за възрастни до 200 g, до 15 минути след тренировка. Количеството на дневен прием на протеин не трябва да надвишава 0,2 g / kg от телесното тегло. Продуктът се консумира по време на интензивно физическо натоварване в допълнение към основната диета. Само 144 Kcal в една порция от 200 g. Усвоява се от организма на 98%. С вкус на Касис. По желание може да се смесва със сок, смути или вода по ваш вкус. Vertera Gel Sport Active + е съвместим с всички здравословни продукти на Vertera Organic. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене.
Грамаж:
600 гр.
Съхранение:
ДА СЕ СЪХРАНЯВА В ХЛАДИЛНИК при температура от 0 до + 5 ' С. След отваряне има срок на годност 21 дни при температура от 0 до + 5 ' С. Да се пази от замръзване.
Състав на продукта:
Протеин от грах, Вертера гел с морски водорасли Ламинария, сок от черен касис, вода, допълнителни компоненти (антиоксидант, лимонената киселина, регулатор на киселинността - калциев глюконат, натриев алгинат, екстракт от стевия).Състав на дневна доза 200 g: Белтък – 13 g, Мазнини – 0.4 g, Въглехидрати: 22 g, Разтворими диетични фибри (алгинати) – 0.68 g, Органичен йод 255 μg. Калории в една порция: 144 kcal.
Спецификации:
Сертификат за съответствие с изискванията на GOST R ISO 22000-2007 (ISO 22000-2005) Сертификат за държавна регистрация.Тестов протокол на геловата проба за аминокиселинен състав.
Стандарти:
Произведен от Vertera – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобна патентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси, удостоверен с редица национални и международни сертификати. Mеждународeн сертификат ISO 22000:2005. Чрез спазването на изискванията на този стандарт Vertera отговаря и на изискването за внедрена система за Анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР), съгласно Закона за храните и Регламентите на ЕС.

Хранителните добавки не трябва да бъдат използвани като заместител на разнообразното хранене.

Спазвайте балансиран хранителен режим и режим на физическа активност.

Този продукт ( Vertera Gel Sport Active ) няма за цел да диагностицира, прилага, предпазва или лекува болести. Действието на Вертера Гел Спорт Актив  е индивидуално за всеки организъм.