Професионален серум за тяло

  • Марка: Vertera Organic
  • Кат. номер: PROFSERUM

Професионален серум за тяло с мощни активни компоненти.

Прилага се за профилактика на възникващи с течение на времето проблеми на кожата. Използва се върху области на кожата, като гърдите, корема и бедрата.

Подобрява ефективността на спортните тренировки. В този случай се препоръчва да се прилага, под спортното облекло преди тренировка.

Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с крем.

Подробно описание
Подробно описание

 
Характеристики
Характеристики
Прием:
Външен: Върху предварително почистена кожа, на проблемните области, нанесете малко количество серум (достатъчни са 5-6 капки). С масажиращи движения разнесете продукта, докато се абсорбира напълно. Без отмиване.
Грамаж:
150 ml.
Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.
Състав на продукта:
Вода дестилирана, воден екстракт от Ламинария (лат. Laminaria), воден екстракт от алое, сух екстракт от кипрей, сух екстракт от бреза (лат. Bétula péndula), масло от грейпфрут, масло от жожоба, витамин РР (никотинамид), L-карнитин, готварска морска сол, дихидрокверцетин, медни производни на хлорофила.
Стандарти:
Произведен от Vertera Organic – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобнапатентована формула. Строг контрол на всички производствени процеси,удостоверен с редица национални и международни сертификати.