Вертера Гел Forte Касис - VERTERA GEL FORTE BLACK CURRANT

 • Марка: Vertera Organic
 • Кат. номер: VERTERA-GEL-FORTE-BLACK-CURRANT

Усилена формула Forte на продукта Vertera Gel с приятен вкус на Касис. Гел от касис на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва растителни екстракти, включително ехинацея, съдържащи комплекс от биологично активни вещества - стимуланти на имунната система, способни да повишат защитата на тялото срещу инфекциозни агенти.

100% Органичен клетъчен гел от морски водорасли Ламинария - уникална формула, която няма аналог в света.

Гел от Касис на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва растителни екстракти, включително ехинацея, съдържащи комплекс от биологично активни вещества - стимуланти на имунната система, способни да повишат защитата на тялото срещу инфекциозни агенти.
 

Вертера гел Forte Касис е продукт с многостранно приложение. Спомага за здравословното хранене, прочистването и насищането на организма с полезни съставки на клетъчно ниво. Допринася за поддържане нормалното функциониране на Сърдечно - съдовата, имунната и нервната система. Подпомага биохимичните реакции и биорегулиращите процеси. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага поддържането на нормалното състояние на кожата. Спомага за поддържане на здрави и гъвкави стави. Антиоксидант. Спомага за укрепването на тялото и общото физическо състояние.

В момента продуктите на Вертера не се предлагат за продажба онлайн. Ако искате да получите повече информация за този продукт, моля обадете се на телефон 0879 433 133 или ни пишете в нашата фейсбук страница

Подробно описание
Подробно описание

ПРОДУКТИТЕ ОСИГУРЯВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЦИОНАЛНО НАСИЩАНЕ НА ОРГАНИЗМА.

1. Хармонизиране на организма
2. Детоксикация – изчистване на организма от остатъчните продукти от обмена на веществата и токсините
3. Хранене на клетъчно ниво
4. Веществата, съдържащи се в Ламинарията, участват в активирането на биорегулиращите процеси в организма
5. Стимулира процесите на обновяване на тъканите
6. Оптимизира биохимичните реакции и процеси в организма
7. Изключително богатия състав на Ламинарията, включва вещества, които могат да спомогнат за намаляване на концентрацията на вътреклетъчни метаболити, както и ксенобиотични вещества, образувани в резултат на употребата на лекарства
8. Множеството проведени собствени изследвания, позволяват обективно да се оцени спектъра на действие на продукта.

 

СЪСТАВ :

• сок от вишни, касис или ябълка
• гел от морски кафяви водорасли (вода, ламинария, фукус, дихидрокверцетин)
• стевия
• зеле
• екстракт от сибирски женшен, екстракт от женско биле, екстракт от ехинацея, екстракт от глог, екстракт от лайка, екстракт от невен, екстракт от блатен петолистник
• морски пектин
• натриев алгинат, хранителен ароматизатор – натурален вкус на вишна, касис или ябълка

Не съдържа никакви изкуствени компоненти и оцветители.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

2 супени лъжици без връх 2 пъти на ден.

Препоръчва се да се приема курс от 4 седмици с почивка от 5-7 дни в течение на 1 година.

Да се съхранява в хладилник при температура 1-5 градуса

Продуктът е съвместим с всички продукти на Вертера и може да се приема във всякакви съчетания в зависимост от желанията на потребителя.

 

 Вертера гел Forte e : 

 • Стратегически важен за здравето, красотата и дълголетието на организма – доставя на клетъчно ниво, всичко необходимо в точното количество и точното време.
 • Хармонизира работата на всички органи в организма и стимулира тъканната регенерация.
 • Забавя процеса на стареене, подмладява кожата и подобрява качеството на живот.
 • Спомага за намаляване на теглото и нормализиране на метаболизма, мазнините, въглехидратите и протеините.
 • Терапия за Сърдечно - съдовата система. 90% от човешките заболявания възникват поради образуване на шлаки в тялото и дефицит на широк спектър от микро и макроелементи.
 • Много полезен за хора, които са претърпели инфаркт и инсулт, както и за превенцията им.
 • Понижава лошия холестерол /LDL/ и нормализира нивата на добрия холестерол /HDL/.
 • Оптимизира процесите на Биохимичните реакции и биорегулаторните процеси.
 • Спомага за преодоляване на йоден дефицит в организма /проблеми със зачеването и износването на плода, с нервната система, депресия, обща отпадналост, безсъние и др./  
 • Активна Детоксикация – Vertera Gel съдържа Растителни влакна, които притежават йонообменни свойства. Никое растение от повърхността на земята няма такива свойства. Спомага за изчистването на всякакви токсини и тежки метали от организма, които предизвикват различни болести, умора, трудна концентрация, главоболие, хормонален дисбаланс, чести промени в настроението, алергии, липса на енергия, чести настинки и т.н.
 • При здрав човек профилактира редица заболявания, свързани с дефицит на полезни вещества. Осигурява силна имунна система.
 • Повлиява положително и поддръжа организма при почти всички заболявания.

ДА СЕ СЪХРАНЯВА В ХЛАДИЛНИК !

 
Характеристики
Характеристики
Прием:
Вътрешен: Стандартен дневен прием е общо 40 - 50 гр. /два пъти на ден х 25гр. / - 1 супена лъжица с връх - 30 мин. преди хранене. С вкус на морски водорасли. Препоръчително е да се смесва със сок, смути, вода или други по ваш вкус. С лечебна цел, приемът може да се увеличи двойно до 150 гр. / дневно. След всеки 1 месец прием, може да се прави пауза от 5 - 7 дни. За бременни и кърмещи - стандартен прием. Външен: Продуктът може да се прилага също като маска за лице и тяло. Има почистващо, хидратиращо и стягащо действие. Vertera Gel Forte е съвместим с всички здравословни продукти Vertera Organic.
Грамаж:
500 гр.
Съхранение:
Да се съхранява в хладилник при температура от 0 до + 5о С. След отваряне има срок на годност 21 дни при температура от 0 до + 5о С. Разходната норма на 1 кутия за стандартен прием е около 10 – 12 дни.
Състав на продукта:
100 % ORGANIC – Морски кафяви водорасли Ламинария и Фукус, Органичен йод, Дихидроквертицин – Еликсир на живота, вода, допълнителни компоненти. Само 7 kcal / 100 g.
Спецификации:
Многобройните клинични проучвания и задълбочено изследване на химическия състав и обхвата на ефектите върху тялото, нарежда Vertera Gel Forte в групата на специализираните диетично - лечебни храни. Продуктът не е лекарство и няма общо с други хранителни добавки. Не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и екстракти. Той е органична храна и е напълно естествен, високо ефективен и безопасен за здравето. Уникална патентована формулана компания Vertera Organic, без аналог в света.
Стандарти:
Произведен от Vertera – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобна патентована формула.Строг контрол на всички производствени процеси, удостоверен с редица националнии международни сертификати. Mеждународeнсертификат ISO 22000:2005. Чрез спазването на изискванията на този стандартVertera отговаря и на изискването за внедрена система за Анализ на опасноститеи контрол на критичните точки (НАССР), съгласно Закона за храните и Регламентите на ЕС.