Vertera Gel Forte - Вертера Гел Форте - 500 грама

 • Марка: Vertera Organic
 • Кат. номер: VERTERA-GEL-FORTE-500

Усилена формула Forte на продукта Vertera Gel !

Вертера Гел Форте e 100% oрганичен клетъчен гел от морски водорасли Ламинария и Фукус - уникална формула, която няма аналог в света. Здравословна диетично – лечебна храна.

Vertera Gel Forte е продукт с многостранно приложение. Спомага здравословното хранене, прочистването и насищането на организма с полезни съставки на клетъчно ниво. Допринася за поддържане нормалното функциониране на Сърдечно - съдовата, имунната и нервната система. Допринася за биохимичните реакции и биорегулиращите процеси. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата. Антиоксидант. Спомага за укрепването на тялото и общото физическо състояние.

Вертера Гел Форте има вкус на морски водорасли.

В момента продуктите на Вертера не се предлагат за продажба онлайн. Ако искате да получите повече информация за този продукт, моля обадете се на телефон 0879 433 133 или ни пишете в нашата фейсбук страница

Подробно описание
Подробно описание

 • Стратегически важен за здравето, красотата и дълголетието на организма – доставя на клетъчно ниво, всичко необходимо в точното количество и точното време.
 • Хармонизира работата на всички органи в организма и стимулира тъканната регенерация.
 • Осигурява на тялото необходимото количество Органичен йод за физиологична саморегулация.
 • Забавя процеса на стареене, подмладява кожата и подобрява качеството на живот.
 • Спомага за намаляване на теглото и нормализиране на метаболизма, мазнините, въглехидратите и протеините.
 • Терапия за Сърдечно - съдовата система. 90% от човешките заболявания възникват поради образуване на шлаки в тялото и дефицит на широк спектър от микро и макроелементи.
 • Много полезен за хора, които са претърпели инфаркт и инсулт, както и за превенцията им.
 • Понижава лошия холестерол /LDL/ и нормализира нивата на добрия холестерол /HDL/.
 • Оптимизира процесите на Биохимичните реакции и биорегулаторните процеси.
 • Спомага за преодоляване на йоден дефицит в организма /проблеми със зачеването и износването на плода, с нервната система, депресия, обща отпадналост, безсъние и др./
 • Активна Детоксикация – Vertera Gel съдържа Растителни влакна, които притежават йонообменни свойства.

  Никое растение от повърхността на земята няма такива свойства. Спомага за изчистването на всякакви токсини и тежки метали от организма, които предизвикват различни болести, умора, трудна концентрация, главоболие, хормонален дисбаланс, чести промени в настроението, алергии, липса на енергия, чести настинки и т.н.

 • При здрав човек профилактира редица заболявания, свързани с дефицит на полезни вещества. Осигурява силна имунна система.
 • Повлиява положително и поддръжа организма при почти всички заболявания.

ДА СЕ СЪХРАНЯВА В ХЛАДИЛНИК от 0 до 5 градуса !

 
Характеристики
Характеристики
Прием:
Вътрешен: Стандартен дневен прием е общо 40 - 50 гр. /два пъти на ден х 25гр. / - 1 супена лъжица с връх - 30 мин. преди хранене. С вкус на морски водорасли. Препоръчително е да се смесва със сок, смути, вода или други по ваш вкус. С лечебна цел, приемът може да се увеличи двойно до 150 гр. / дневно. След всеки 1 месец прием, може да се прави пауза от 5 - 7 дни. За бременни и кърмещи - стандартен прием. Външен: Продуктът може да се прилага също като маска за лице и тяло. Има почистващо, хидратиращо и стягащо действие. Vertera Gel Forte е съвместим с всички здравословни продукти Vertera Organic.
Грамаж:
500 гр.
Съхранение:
Да се съхранява в хладилник при температура от 0 до + 5о С. След отваряне има срок на годност 21 дни при температура от 0 до + 5о С. Разходната норма на 1 кутия за стандартен прием е около 10 – 12 дни.
Състав на продукта:
100 % ORGANIC – Морски кафяви водорасли Ламинария и Фукус, Органичен йод, Дихидроквертицин – Еликсир на живота, вода, допълнителни компоненти. Само 7 kcal / 100 g.
Спецификации:
Многобройните клинични проучвания и задълбочено изследване на химическия състав и обхвата на ефектите върху тялото, нарежда Vertera Gel Forte в групата на специализираните диетично - лечебни храни. Продуктът не е лекарство и няма общо с други хранителни добавки. Не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и екстракти. Той е органична храна и е напълно естествен, високо ефективен и безопасен за здравето. Уникална патентована формулана компания Vertera Organic, без аналог в света.
Стандарти:
Произведен от Vertera – Русия, в екологично чист район. Специална разработка и единствената в света подобна патентована формула.Строг контрол на всички производствени процеси, удостоверен с редица националнии международни сертификати. Mеждународeнсертификат ISO 22000:2005. Чрез спазването на изискванията на този стандартVertera отговаря и на изискването за внедрена система за Анализ на опасноститеи контрол на критичните точки (НАССР), съгласно Закона за храните и Регламентите на ЕС.

Хранителните добавки не трябва да бъдат използвани като заместител на разнообразното хранене.

Спазвайте балансиран хранителен режим и режим на физическа активност.

Този продукт ( Vertera Gel Forte) няма за цел да диагностицира, прилага, предпазва или лекува болести. Действието на Вертера Гел Форте  е индивидуално за всеки организъм.

Вижте и другите видове Вертера гел форте с вкус на ябълка, вишна или касис.